Oppnådde økt oppdragsmengde og topplassering i Googles søkemotor

Firesafe er en landsdekkende totalleverandør av alle former for brannsikring, med fokus på både B2B og B2C markedet. Etter å ha vært på frokostseminar hos Solid Media, inngikk vi et samarbeid der vår oppgave var å gjøre Firesafe så synlig som mulig i Googles søkemotor.

Kunde
Firesafe
Kategori
Online Konverteringer
Produkt
Google ads og Søkemotoroptimalisering
projeto

Løsning

Etter en analyse av Firesafes digitale synlighet, kom vi frem til at den beste måten å skape gode resultater for de var gjennom søkeannonsering i Google Ads og organisk arbeid gjennom Søkemotoroptimalisering.

Sammen med Firesafe gjorde vi en omfattende søkeordsanalyse for å finne ut hvilke søkeord det søkes mest etter, og hvilke som var viktigst for de å være synlig på. Det ble avdekket at ordet «brannsikring» er veldig viktig for Firesafe, men at de ikke var synlige med dette ordet i Google sin søkemotor. Etter strategisk målrettet arbeid med en rekke søkeord forbedret Firesafe sine plasseringer gradvis måned for måned, og endte etter noen måneder opp med å ha en rekke topplasseringer i Google sin søkemotor, blant annet på ordet «brannsikring». Firesafe merket raskt at Søkemotoroptimalisering og Google Ads arbeidet resulterte i en rekke innkommende leads til hjemmesiden, som igjen førte til mange nye oppdrag.

Relaterte kundecaser

Havnet på Googles førsteside etter kun tre uker!

LES MER

Oppnådde 500 % økning i nedlastning av billetter og 18 % økning i antall besøkende ved hjelp av digital markedsføring

LES MER

Oppnådde 35% økning i konverteringer på nett gjennom digital markedsføring

LES MER

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss!

FINN OSS

Akersgata 5

RING OSS

21 42 42 80

Jeg bekrefter at jeg har lest og godtatt Solid Media sin personvererklæring
Jeg vil gjerne motta invitasjoner til arrangementer & seminarer.
Jeg vil gjerne motta nyhetsbrev