Digital rådgivning

Vi driver med personlig rådgivning innen digital markedsføring. Da må man snakkes regelmessig. Hos oss forholder du deg til én rådgiver gjennom hele samarbeidet, fra kontraktsinngåelse til månedlig rapportering. Dere har regelmessig kontakt– via telefon, e-post eller ansikt til ansikt. Sånn oppstår de virkelig gode relasjonene! 

Bruk 60 sekunder å finn ut hvilken kanal som er riktig for deg! Besvar spørsmålene og få en gratis anbefaling umiddelbart her.

Kun et kontaktpunkt

I tillegg til et team med spisskompetanse på hvert sitt fagområde (Google Ads, SEO eller Sosiale Medier) har du alltid din egen rådgiver til disposisjon. Denne dedikerte personen er ditt kontaktpunkt hos Solid Media og er den som samordner alle aktivitetene du har hos oss. Din rådgiver analyserer tiltak og resultater og passer på at dine medieinvesteringer forvaltes på en god måte. Rådgiveren sørger for at du løpende får gode råd og oppfølging, samt gjennomgang av rapporter hver måned. 

Digital rådgivning som sikrer resultater

Våre rådgivere er her for å hjelpe deg og din bedrift til å lykkes med digital markedsføring. I samarbeid med deg som kunde er de ansvarlige for utvikling av strategier basert på målgruppe og ønsket resultat for de aktivitetene som settes i gang. Basert på de månedlige resultatene og annonseringen som gjøres underveis, analyserer de markedsaktivitetene og kommer med forslag til budsjettfordeling. 

Rådgiverne våre har god kommersiell teft, og sørger for at du som kunde til enhver tid har oversikt og kontroll, uansett hvilken tjeneste du har kjøpt av oss. Solid Media jobber hovedsakelig med kunder i SMB markedet, der markedsbudsjettene som oftest ikke er helt ubegrenset. Din rådgiver hjelper deg derfor med å prioritere de riktige kanalene slik at du skal få mest ut av pengene du investerer i markedsføringen, enten det er Google Ads, SEO eller Sosiale Medier.

Ønsker du bransjens beste oppfølging av dine markedsaktiviteter på nett? Fyll inn skjema nedenfor så tar vi kontakt med deg!

Vil du vite mer?

FINN OSS

Akersgata 5

RING OSS

21 42 42 80

Jeg bekrefter at jeg har lest og godtatt Solid Media sin personvererklæring
Jeg vil gjerne motta nyhetsbrev

Jeg bekrefter at jeg har lest og godtatt Solid Media sin personvererklæring