Søkemotor­optimalisering (SEO)

Med dagens teknologi er hjemmesiden ditt ansikt utad. Over 60% av alle kjøps prosesser starter med et Google søk, noe som illustrerer viktigheten av å til stedet på nettet.

De fleste som søker i søkemotorer foretrekker å klikke på organiske resultater i søkefeltet. Nøkkelen er å være på side 1 under de søkeordene/søkefrasene du og/eller ditt firma ønsker å bli forbundet med. Tall fra Google indikerer at ikke mer enn 1-3% av de som søker faktisk vil klikke seg til side 2 i Google istedenfor å gjøre et nytt søk.

Solid Media er spesialister på å få din hjemmeside bedre rangert i søkefeltet og har løsninger for små og store bedrifter. I dagens digitale marked er SEO den mest effektive kanalen for å drive relevant trafikk inn på nettsider, og utsikten for SEO er at det vil bli enda viktigere i årene som kommer.

Det finnes mange strategier og elementer for å gjøre nettsider søkemotoroptimalisert, f. eks kan en optimalisere på geografiske områder. Ved å bruke spesifikke geografiske områder kan man holde kostnadene lave og likevel produsere strålende resultater. Eksempelvis kan du være er rørlegger som opperer i Hønefoss. Ved å være søkemotoroptimalisert på «rørlegger hønefoss» vil du komme opp som et organisk søkeresultat for folk som ser etter rørlegger og er i Hønefoss området.

Solid Media har mye erfaring med SEO og har jobbet med flere store merkenavn på tvers av bransjer og gjør i dag SEO for mange mindre bedrifter som har sett potensialet i dette. Ta kontakt med en av våre rådgivere og du vil jobbe med noen av landets ledende spesialister på feltet. 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial