SEO-kurs

Ønsker du å ta det neste skrittet med SEO-arbeidet? Eller ønsker du faglige innspill for å bli mer bevisst din praksis? Hos oss får du skreddersydde SEO-kurs tilpasset behovene til din bedrift.

Hva er et SEO-kurs og hvorfor er det nyttig for din bedrift?

Søkemotoroptimalisering (SEO) er et komplekst fagområde som stadig er i endring. For mange bedrifter kan det derfor være vanskelig å til enhver tid vite hvilke tiltak som burde prioriteres, basert på overordnede målsetninger og de stadige endringene i søkemotorenes algoritme. Derfor vil det være nyttig å få innspill fra noen med ekspertkompetanse på fagområdet.

Hvorfor velge SEO-kurs hos oss

Vi leverer kun skreddersydde kurs ut fra bedriftens behov, og det vil derfor basere seg på hva din bedrift behøver av materiell og kompetanse. Et SEO-kurs hos oss passer best for bedrifter som allerede jobber med SEO, men som ønsker å ta arbeidet et steg videre. Ønsker du en mer generell innføring i SEO, har vi skrevet en rekke guider du kan lese her.

Kursene hos oss er dialogbaserte, som betyr at vi er opptatt av å svare på spørsmål og andre problemstillinger som kan dukke opp underveis.

Ønsker din bedrift et SEO-kurs?

Kontakt oss for en uforpliktende prat, slik at vi sammen kan kartlegge hva deres SEO-kurs bør inneholde.

Prinsensgate 22, 0157 Oslo