Guider

Her poster vi våre “slik gjør du” tekster for å guide deg gjennom fagfeltene vi jobber med innen digital markedsføring.

Suksessoppskriften på Inbound marketing i 2024

Hvilken rolle har SEO og betalt annonsering i inbound marketing? Utnytter du synergieffekten av disse to vil du skape langvarige kunderelasjoner, og få et konkurransefortrinn! Vi viser deg hvordan i denne guiden og deler vår suksessoppskrift!

Les guiden nå

SEO AI: Hva kan du bruke ChatGPT til i SEO-arbeidet?

Det siste året har det vært mye snakk rundt ChatGPT. Denne tiden har vi brukt på å teste ut hvilke norske prompts vi kan mate ChatGPT med for å effektivisere og forbedre SEO-arbeidet vårt. I denne guiden deler vi våre erfaringer og tips til hvordan du kan skrive prompts, og hvilke norske prompts vi anbefaler til søkemotoroptimalisering.

Les guiden nå

Hvordan gjennomfører du en søkeordsanalyse?

En søkeordsanalyse er avgjørende for å oppnå resultater med søkemotoroptimalisering. Vi kan selvsagt si at dette er viktig, men du lurer kanskje på hvordan dette gjøres i praksis? I denne guiden gir vi deg steg for steg hvordan du kan gjøre en søkeordsanalyse fra A til Å - Hele prosessen!

Les guiden nå

5 steg til en solid digital strategi i 2024

Hvordan lager du en digital strategi? I denne guiden tar vi deg gjennom 5 steg fra planlegging til utførelse, og gir deg tips til hvordan du kan utvikle din digitale strategi!

Les guiden nå

Den store annonseringsguiden i 2024

Du vet kanskje allerede at du bør annonsere digitalt for å være synlig for målgruppen. Men vet du hvordan du gjør det? Vi gir deg i denne guiden vår suksessoppskrift for å lykkes med digital annonsering i tre steg!

Les guiden nå

Guide til søkemotoroptimalisering 2024

Gjør du søkemotoroptimalisering riktig vil du oppnå en god plassering i det organiske søkeresultatet og tiltrekke deg nye kunder. SEO er et stort fagfelt med mye å ta tak i, og derfor har vi laget denne guiden for å vise deg hvordan du går frem for å lykkes!

Les guiden nå

Guide til On-page SEO

Det aller viktigste med søkemotoroptimalisering er at søkemotorene og brukerne anser innholdet ditt som relevant. Når man jobber med on-page SEO jobber man derfor med å vise at det synlige innholdet på et nettsted er relevant og svarer til brukernes (og søkemotorenes) forventninger. Her går vi gjennom hva on-page SEO innebærer.

Les guiden nå

Guide til Teknisk SEO

Teknisk SEO er en viktig del av arbeidet med søkemotoroptimalisering. Når du jobber med teknisk SEO handler det om å optimere nettstedet ditt etter søkemotorenes krav og retningslinjer. Teknisk SEO er et komplisert felt, med mange ting å huske på. Vi tar deg gjennom det du behøver å vite for å sette igang! Men hva er viktig med akkurat teknisk SEO? Det vil vi forhåpentligvis gi deg en grundig forklaring på i denne guiden!

Les guiden nå

Guide til Off-page SEO

I tillegg til arbeid direkte knyttet til utvikling av din egen nettside gjennom on-page SEO og teknisk SEO bør du jobbe med off-page SEO! Det er viktig i søken etter et nettsted med høy autoritet. Her tar vi deg gjennom hva off-page SEO innebærer.

Les guiden nå