Guider

Her poster vi våre “slik gjør du” tekster for å guide deg gjennom fagfeltene vi jobber med innen digital markedsføring.

5 steg til en solid digital strategi i 2024

Hvordan lager du en digital strategi? I denne guiden tar vi deg gjennom 5 steg fra planlegging til utførelse, og gir deg tips til hvordan du kan utvikle din digitale strategi!

Les guiden nå

Den store annonseringsguiden i 2024

Du vet kanskje allerede at du bør annonsere digitalt for å være synlig for målgruppen. Men vet du hvordan du gjør det? Vi gir deg i denne guiden vår suksessoppskrift for å lykkes med digital annonsering i tre steg!

Les guiden nå

Søkemotoroptimalisering (SEO) som Google elsker

Med et fokus på søkemotoroptimalisering vil du gjøre siden din mer synlig i det organiske søkeresultatet, og lage en nettside som legger til rette for at besøkende blir betalende kunder! Det er et stort fagfelt med mye å ta tak i. Her går vi gjennom de viktigste fokuspunktene du må ha for å lykkes med SEO!

Les guiden nå

Guide til On-page SEO

Det aller viktigste med søkemotoroptimalisering er at søkemotorene og brukerne anser innholdet ditt som relevant. Når man jobber med on-page SEO jobber man derfor med å vise at det synlige innholdet på et nettsted er relevant og svarer til brukernes (og søkemotorenes) forventninger. Her går vi gjennom hva on-page SEO innebærer.

Les guiden nå

Guide til Teknisk SEO

Teknisk SEO er en viktig del av arbeidet med søkemotoroptimalisering. Når du jobber med teknisk SEO handler det om å optimere nettstedet ditt etter søkemotorenes krav og retningslinjer. Teknisk SEO er et komplisert felt, med mange ting å huske på. Vi tar deg gjennom det du behøver å vite for å sette igang! Men hva er viktig med akkurat teknisk SEO? Det vil vi forhåpentligvis gi deg en grundig forklaring på i denne guiden!

Les guiden nå

Guide til Off-page SEO

I tillegg til arbeid direkte knyttet til utvikling av din egen nettside gjennom on-page SEO og teknisk SEO bør du jobbe med off-page SEO! Det er viktig i søken etter et nettsted med høy autoritet. Her tar vi deg gjennom hva off-page SEO innebærer.

Les guiden nå