Hvorfor skal din bedrift investere i SEO?

Investeringen du legger i SEO i dag, har mye å si for hvordan det vil gå med lønnsomheten til bedriften din i årene som kommer. Ved å søkemotoroptimalisere nettsiden din skaper du gratis trafikk inn til siden. Det er lønnsom markedsføring.

Hvorfor SEO?

Veldig mange henvender seg til Google på daglig basis. Bare i Norge utføres det over 50 millioner søk hver dag. Google er nåtidens oppslagsverk. Vi spør Google om informasjon når vi er syke, når vi trenger middagstips, når vi ønsker å sjekke fakta, når vi er i vurderingsfasen av et kjøp, og når vi skal gjøre et kjøp. Siden folk bruker Google til så mye forskjellig, er dette et sted hvor bedrifter og nettbutikker i forskjellige bransjer burde være synlige.

Bli synlig for kunder som søker etter det du tilbyr

I søkeresultatet til Google kan du treffe målgruppen når de søker etter det du tilbyr. Ut fra en søkeordsanalyse kan vi kartlegge hva målgruppen din søker etter, slik at du kan møte deres behov og være førstevalget. Ønsker du å vite hva målgruppen din søker etter i Google? Les om hvordan vi kan hjelpe deg med en søkeordsanalyse i linken under.

Søkeordsanalyse

Gratis og relevant trafikk inn på siden

SEO handler om å optimalisere nettsiden i henhold til det organiske søket. Det organiske søket skiller seg fra andre markedsføringskanaler ved at en ikke betaler for antall klikk eller visninger av annonser.
Bedrifter, nettbutikker, nyhetssider, blogger og alle som ønsker å komme seg opp og frem på nett anbefales å investere i SEO. En nettside som er søkemotoroptimalisert vil tiltrekke seg riktig målgruppe og få gratis og relevant trafikk inn på siden.

Det stemmer at du kan betale for plasseringen i toppen av søkeresultatet med annonsering. Men SEO er det som lønner seg i det langsiktige løp. Dette er for å fange opp potensielle kunder som er skeptiske til betalte annonser, samt rangere høyt av rent bærekraftige grunner.

Få bedre brukeropplevelse og økt lønnsomhet

Når noen kommer inn på nettsiden din er ønsket mål en konvertering. Enten det er et innsendt skjema, bestilling eller et salg. Derfor er det kjempeviktig at veien fra start til mål er så enkel som mulig. Om potensielle kjøpere ikke finner frem på nettsiden din vil de fort gå ut igjen, og velge en annen nettside som tilbyr noe lignende.

Våre SEO-spesialister hjelper deg med å sikre brukeropplevelsen på nettsiden. Sånn at du kan være trygg på at kundene dine finner frem.

Hold deg oppdatert om utviklingen i bransjen

Noe avhengig av størrelsen på din bedrift, så kan du gå glipp av alt fra titusener til millioner i omsetning ved å ligge langt nede i søkeresultatene. Er du ikke å finne på første siden i Google resultatet, så er sjansene minimale for at kundene finner deg. Når gikk du selv sist over på side 2 eller 3 i søkeresultatet?

Derfor er det viktig å holde nettsiden oppdatert på søkeordene målgruppen bruker for å ikke gå glipp av trafikk og salg. I tillegg må en holde seg oppdatert på Googles kriterier for å fortjene plassen øverst i resultatet.

Vi vet at det krever tid og interesse for å holde seg oppdatert på utviklingen, og tar oss gjerne av denne jobben for deg. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med SEO ved å følge linken under.

Søkemotoroptimalisering - SEO

Få en konkurransefordel

SEO er i dag en av de aller viktigste markedsføringskanalene og flere bedrifter styrker sin satsing innenfor dette området. Konkurransen om å være synlig på nett har aldri vært større. Det er derfor helt essensielt å utarbeide en strategisk SEO-strategi for å holde følge med utviklingen og få en konkurransefordel til dine største konkurrenter.

Vet du hvem dine konkurrenter er?
Vi tilbyr en uforpliktende konkurrentanalyse om du ønsker å se ditt SEO-potensial

Kort oppsummert

Din bedrift burde investere i SEO for å:
  • Bli synlig for kunder som søker etter det du tilbyr.
  • Få gratis og relevant trafikk inn på siden.
  • Få bedre brukeropplevelse for kundene og økt lønnsomhet.
  • Holde deg oppdatert om utviklingen innenfor din bransje.
  • Få en konkurransefordel i markedet.

Ønsker du en uforpliktende søkeordskartlegging for din bedrift?

Vi har god erfaring med omfattende søkeordskartlegging for bedrifter innen ulike bransjer. Vi vil gjerne ta en prat med deg om ditt potensiale for organisk vekst og hvordan vi kan skape gode resultater for din bedrift.

Prinsensgate 22, 0157 Oslo