FAGBLOGG

Falck inngår et strategisk samarbeid med Solid Media

Solid Media er stolte av å annonsere et nytt og spennende samarbeid med Falck!

Estimert lesetid: 2 minutter

Fremover vil de levere omfattende digitale tjenester, inkludert betalt annonsering og søkemotoroptimalisering (SEO), for å styrke Falcks online tilstedeværelse. Hovedfokuset vil være på å fremme deres bedriftshelsetjenester. 

Vi inviterte flere byråer spesialisert på SEM og SEO til å presentere seg, og Solid Media fremsto svært kompetente, imøtekommende og med tydelig interesse for å møte våre behov. Valget var derfor enkelt.

Harriet Hestad

Leder Salg og Marked i Falck

Fra veihjelp til bedriftshelse

Falck er et anerkjent globalt selskap med operasjoner i 26 land fordelt på fire verdensdeler. De leverer helse- og karrieretjenester over hele Norge, og jobber for å forbedre menneskers livskvalitet, helse og arbeidsmiljø. Mange assosierer Falck fortsatt med veihjelp, som ikke lenger er en del av Falck. Dermed er det å bygge nye assosiasjoner til helse og arbeidsliv en viktig prioritet for Falck fremover. Solid Media vil jobbe med å forbedre kjennskap og synlighet gjennom målrettet digital annonsering og SEO.

Oppstarten av samarbeidet har vært veldig bra. Falck viser stor entusiasme for å forbedre sin organiske synlighet, og vi har raskt iverksatt nøkkeltiltak. Vi gleder oss til resultatene vi skal skape sammen fremover!
Audun Braastad

Audun Braastad

senior SEO-spesialist i Solid Media

Vi er veldig fornøyde med oppstarten av samarbeidet. Solid Media leverer høyt engasjement og solid kunnskap – og vi ser allerede store forbedringer i vår digitale synlighet innen bedriftshelsetjenester.

Harriet Hestad

Leder Salg og Marked i Falck