Kundecaser

Som digital samarbeidspartner for bedrifter og nettbutikker vil vi vise deg hva vi har levert av tjenester og resultater for kundene våre.

SEO

Eske Interiør

Interiørbutikk med nye topprangeringer!

Eske Interiør klatret til topps med høye rangeringer i Google, og endte med en økning på 12% i organisk salg i nettbutikken! Nå konkurrerer de med flere av de mest anerkjente interiørbutikkene på nett

Annonsering

Page Black Design

Uvanlig Display-annonse ga svimlende tall

Designbyrået Page Black hadde et mål om å øke markedsdekning, og søkte vår hjelp for å styrke synligheten. Gjennom en grundig tilpasset annonsestrategi oppnådde de imponerende resultater, med 500.000 visninger fordelt på 43.000 klikk!

Annonsering

Riccovero

47% økning av salget i nettbutikken med annonsering

I løpet av et godt samarbeid med Riccovero har vi jobbet med flere typer annonser for å øke salget i nettbutikken, og å øke merkevarekjennskap. Med målrettet annonsering har markedsføringen blitt mer lønnsom!

Annonsering

Den Glade Gris

Full restaurant måned etter måned med digital annonsering

Med mål om å få flere bookinger, spesielt i rolige perioder, har vi jobbet strategisk med annonsering for Den Glade Gris. Annonsering på Google Søk og Display har ført til 2931 bookede bord gjennom fire annonsekampanjer.

Annonsering

Sports Måløy

Doblet antall besøk i nettbutikken!

Gjennom godt samarbeid med Sports Måløy har vi jobbet målrettet med Shopping-annonser og merkevarebygging. Det har ført til økt synlighet og 137% økning i salget i nettbutikken

Annonsering & SEO

Huma

320% økning i antall nye kunder på 10 måneder

Med mål om å øke salget av sin HR-programvare, tok Huma kontakt med oss. Gjennom strategisk arbeid med annonsering og etter hvert SEO, har samarbeidet det siste året resultert i en økning på 320% av nye bedriftskunder!

Annonsering & SEO

Advania Norge

242% flere besøkende det siste halvåret

Med målrettet arbeid med SEO og digital annonsering har antallet besøkende til Advania økt med 242% det siste halvåret, sammenlignet med året før!

Annonsering

Norsk Bedriftsmegling

88% flere henvendelser ila ett år!

For å nå ut til flere aktører benyttet Norsk bedriftsmegling seg av digital annonsering. Gjennom strategisk arbeid med søkeannonser har antall henvendelser økt med 88% i løpet av ett år.

SEO

Anker Renhold

Havnet på Googles førsteside etter kun tre uker!

Anker Renhold tok kontakt med oss da de ønsket å øke kundebasen ytterligere ved å bli mer synlig digitalt. De ønsket spesielt å øke trafikken på tjenestesidene rettet mot renhold for bedrifter. Gjennom strukturering og optimering av siden, samt innholdsproduksjon, havnet Anker renhold på førstesiden av Google etter kun tre uker!

Annonsering & SEO

Compass Fairs

Oppnådde 35% økning i konverteringer på nett gjennom digital markedsføring

Med mål om øke trafikken til nettstedet og få flere henvendelser i sine kanaler, bisto vi Compass Fairs med både søkemotoroptimalisering og søkeannonsering. Strategien vi satt opp fungerte svært godt, og resulterte i en 35% økning i konverteringer!

Annonsering & SEO

Boligmesse

Oppnådde 500% økning i nedlastning av billetter og 18% økning i antall besøkende ved hjelp av digital markedsføring

Med mål om å tiltrekke mennesker til Boligmessene i Oslo, Bergen og Steinkjer, tok Boligmesse kontakt med oss. Gjennom en kombinasjon av Google Display annonsering og søkeannonsering gjennom Google Ads, resulterte dette i markant økning i både nedlastede billetter og antall besøkende.

Annonsering & SEO

Advokatfirmaet Robertsen

Doblet antall henvendelser på nettsiden etter digital annonsering

Advokatfirmaet Robertsen tok kontakt da de ønsket økt tilstedeværelse på undersiden www.personskadesiden.no gjennom digital annonsering. De ønsket også å øke antall henvendelser fra potensielle kunder på www.robertsen.no. Siden oppstart av samarbeidet har antall henvendelser mer enn doblet seg!

Annonsering & SEO

Norges Trafikkskoleforbund

Doblet salget av teoriboken “Veien til førerkortet” sammenlignet med året før

Med mål om å øke salget av boken “Veien til førerkortet” gjennom www.teoribok.no, tok NTSF kontakt med oss. Gjennom strategisk annonsering, resulterte samarbeidet i en dobling av salget sammenlignet med året før!

Annonsering

Autoteam

Satset på digital markedsføring – merket markant økning i antall kundehenvendelser og nye oppdrag

Med mål om å bli mer synlig på nett og tiltrekke seg kunder som ikke hadde kjennskap til de fra før, tok Autoteam kontakt med oss. Gjennom Google Display annonsering og annonsering gjennom Google SØK, resulterte samarbeidet i økt antall kundehenvendelser og mange nye oppdrag.

Annonsering

We Norwegians

Digital annonsering førte til større lønnsomhet og redusert kost per konvertering

Med mål om å få ned CPA (kost per konvertering) og å gjøre markedsføringen på nett lønnsom, tok We Norwegians kontakt med oss. Gjennom strategisk arbeid med Google Ads og RDA (responsive bannerannonsering) resulterte samarbeidet i større lønnsomhet og redusert kost per konvertering.

Annonsering & SEO

Fjellvann AS

Antall henvendelser økte med 142% på bare én måned med annonsering!

Med mål om å øke antall leads og henvendelser på nettsiden til Fjellvann, jobbet vi tett sammen med å målrette både søkeannonser i Google søkeresultatet og RDA (Responsive Display Ads). Etter kun én måned med annonsering økte henvendelsene på siden med hele 142%!

SEO

Motek

Satset på digital markedsføring – økte salg og synlighet på nett

Motek tok kontakt med oss da de ønsket å øke salget på motek.no, og generelt skape større synlighet og tilstedeværelse på nett. Gjennom samarbeidet har Motek opplevd økning i salg på nett, mer trafikk inn til nettsiden og bredere synlighet blant målgruppen.

Annonsering

DNV

300 kvalifiserte jobbsøknader mottatt – 29 ansatt

Med et mål om å tiltrekke seg de beste talentene innen programmering og IT til stillingene “Digital summerjobs”, bisto vi DNV med å utvikle og designe annonser som snakket direkte til målgruppen. Strategien fungerte godt, og resulterte i 300 relevante søknader og ansettelse av hele 29 personer!

Annonsering & SEO

Lunsjhuset AS

Økning på 150% på under et halvt år med samarbeid

Med et mål om å firedoble kundemassen til Lunsjhuset jobbet vi tett sammen og utviklet både nettsiden og merkevaren deres. Innsendte kontaktskjemaer fikk en økning på 150% på under et halvt år med samarbeid.