Kurs i digital markedsføring

Er bedriften din usikker på hvordan dere bør navigere dere i det digitale landskapet? Da kan kurs i digital markedsføring være nyttig for å finne ut hva dere bør fokusere på. Vi tilbyr kurs innenfor fagområder vi har spesialisert oss på over flere år; annonsering, sosiale medier og søkemotoroptimalisering.

Våre kursholdere er spesialister med lang erfaring innen digital markedsføring. Kursene er tilrettelagt for mindre grupper, slik at dere vil sitte igjen med størst mulig læringsutbytte i etterkant av kursdagen. Under finner du en oversikt over kursene vi tilbyr, og flere kurs vil bli lansert etterhvert. Hvis du er usikker på hvilket kurs du burde velge, kontakt oss gjerne, så legger vi en plan for din bedrift.

Kommende kurs

Vil tilbyr kurs for bedrifter som selv ønsker å bli rå på å skape engasjerende innhold som treffer, både på TikTok og Instagram. Meld deg på ved å trykke på datoen som passer deg best, flere datoer blir lagt ut løpende.

Hvert kurs har plass til 10 personer.

Ingen planlagte kurs er satt opp for øyeblikket. Ønsker du å sette opp et skreddersydd kurs for din bedrift kan du lese mer om dette her.

TikTOK-kurs for bedrifter

Slik skaper du større engasjement blant målgruppen på TikTok

Det er dessverre ikke nok å bare legge ut en video på TikTok for å oppnå masse engasjement. Innholdet du deler må være gjennomtenkt, dersom du ønsker å oppnå mange visninger og likes fra riktig målgruppe. Gjennom dette kurset får bedriften din en innføring i TikTok og hvordan dere kan få mest mulig ut av TikTok sin algoritme.

Instagram-kurs for bedrifter

Slik bruker du Instagram Reels i merkevarebygging

Du får nyttig innsikt i Instagram sin algoritme, i tillegg til praktiske verktøy for å skape merkevarebyggende Reels for bedriften din. Du vil også lære hvordan du lager Instagram Reels og om viktigheten av riktig musikkbruk. Vi gir deg innsikt i hvordan du kan lage innhold som spiller på lag med algoritmen, slik at videoene kan oppnå flere visninger.

Skreddersydd-kurs for bedrifter

Lær hvordan du skaper engasjerende innhold på Instagram- og TikTok!

Ønsker bedriften din å heve kompetansen innen innholdsproduksjon på Instagram og TikTok?

Vi opplever stadig større etterspørsel fra bedrifter som ønsker hjelp til å håndtere sine sosiale medier, og skape organisk innhold som treffer. Dette sier vi nei til, da vi mener det må komme fra bedriften selv om det skal oppleves troverdig og ha verdi.

Derfor tilbyr vi nå skreddersydde kurs for bedrifter som selv ønsker å bli rå på å skape engasjerende innhold som treffer, både på TikTok og Instagram.

Vil du vite mer om kursene?

Kontakt oss for en uforpliktende prat og hør hvilke kurs som passer best for din bedrift!