FAGBLOGG

UteDESIGN velger Solid Media for å sikre lønnsom vekst

Vi i Solid Media kan med stor entusiasme annonsere at vi har inngått et spennende samarbeid med uteDESIGN!

Estimert lesetid: 2 minutter

Kort om uteDESIGN

UteDESIGN er en leverandør av uteromsløsninger, der de tilbyr pergolaer, utestuer og vinterhager utviklet for et nordisk klima. Det som gjør uteDESIGN unik i forhold til lignende aktører, er deres skreddersydde løsninger basert på kundens behov. Med sin fleksible ordning sørger uteDESIGN også for at kundene kan ettermontere ekstradeler til den opprinnelige rammen, for å gradvis kunne utvide og oppgradere sitt uterom.

Starten på et lønnsomt samarbeid

Valget falt på Solid Media etter en god gjennomgang av løsningsforslaget og planene fremover. Med tanke på at uteDESIGN er minst like opptatt av ROI (Return on Investment) og lønnsomhet som det vi er, ble utgangspunktet og fundamentet for et godt fremtidig samarbeid tydelig fra start.

“Vi valgte Solid Media som vår nye markedsføringspartner fordi de forstår verdien av data/tall og return on investment på en dyp og strategisk måte. Deres dedikasjon til å analysere og bruke data til å ta beslutninger, vil sikre at hver markedsføringskrone gir maksimal avkastning.”

Peter Lehmann

Salgsleder i uteDESIGN

Utfordring: Nedgang på organisk synlighet

Den organiske synligheten til uteDESIGN har bare gått noe nedover den siste tiden. De trenger derfor innsikt i hva folk søker etter, og konkrete tiltak for hvordan de skal nå målgruppen enda bedre gjennom en grundig strategi. Med vår leveranse skal vi bidra til å snu denne nedgangstrenden, der vi vil jobbe helhetlig på tvers av fagfelt for å oppnå målene.

“Med lang erfaring i bransjen, har Solid Media bevist sin evne til å levere resultater. Deres ekspertise og inngående kjennskap til markedet gir oss trygghet i vårt samarbeid. De har demonstrert en evne til å raskt forstå vårt unike marked og målgruppe, og har kommet med gode og effektive ideer som vil bidra til å styrke vår posisjon og øke vår synlighet. Jeg er overbevist om at med Solid Media ved vår side vil vi oppnå våre mål og drive vår virksomhet fremover på en måte som gir varige resultater!”

Peter Lehmann

Salgsleder i uteDESIGN

Løsning: En strategi med 360 leveranse

uteDESIGN valgte å gå for en helhetlig strategi, der de vil få en totalleveranse både med annonsering og SEO. Gjennom betalt annonsering vil vi omstrukturere markedsføringen med fokus på ROI og optimalisere kontoen etter hva folk faktisk klikker på. I tillegg skal vi med SEO-leveransen kartlegge søkeinteresse og skape temadekning ved å produsere nytt, relevant innhold. Ved å få en dypere forståelse av målgruppens behov og preferanser, vil vi styrke merkevarens posisjon og øke sjansene for langsiktig suksess.

“Vi gleder oss veldig til å samarbeide med uteDESIGN. Målet til uteDESIGN er å skape hverdagsmagi, og det skal vi i Solid Media hjelpe til med. Det er morsomt å jobbe med kunnskapsrike og profesjonelle kunder, og uteDESIGN leverer på alle punkter.”
Kundeansvarlig

Kundeansvarlig

Martin Jarl Andersen

Vi ser med stor glede frem til samarbeidet med uteDESIGN, der vi sammen skal jobbe målrettet med å øke merkevarekjennskapen og oppnå større temadekning gjennom strategisk annonsering og SEO.