Skreddersydd kurs for bedrifter

Lær hvordan du skaper engasjerende innhold på Instagram- og TikTok!

Ønsker bedriften din å heve kompetansen innen innholdsproduksjon på Instagram og TikTok?

Vi opplever stadig større etterspørsel fra bedrifter som ønsker hjelp til håndtere sine sosiale medier, og skape organisk innhold som treffer. Dette sier vi nei til, da vi mener det må komme fra bedriften selv om det skal oppleves troverdig og ha verdi.

Derfor tilbyr vi nå skreddersydde kurs for bedrifter som selv ønsker å bli rå på å skape engasjerende innhold som treffer, både på TikTok og Instagram.


Hvem passer dette kurset for?

Kurset passer for bedrifter som opererer både innenfor B2B- og B2C-segmentet, som ønsker å bli bedre på å skape relevant innhold på Instagram og TikTok.

Innholdet retter seg mot bedrifter som vil lære mer om hvordan algoritmen til Instagram og TikTok fungerer og som ønsker å skape organisk innhold i disse kanalene, for både nye og eksisterende kunder. Etter fullført kurs vil bedriften din sitte igjen med en solid forståelse og innsikt i hvordan dere kan skape engasjement på TikTok og Instagram, samt hvordan treffe riktig målgruppe.

Kursholder Phasuk Manphom er vår egne SoMe-ekspert. Han har en bachelorgrad i markedsføring og salgsledelse, og har jobbet med markedsføring i ulike sosiale medier siden 2013. I tillegg var Phasuk daglig leder i Fotballshop i åtte år, der han bygde opp deres TikTok-konto fra 0-280 000 følgere og sørget for hele 3,2 millioner likerklikk på et år!

  • Varighet: Skreddersydd
  • Maks antall: Skreddersydd
  • Pris: Skreddersydd

Vil du vite mer om skreddersydd kurs for Instagram- og TikTok?

Kontakt oss for en uforpliktende prat og hør hvordan vi kan skreddersy kurs for din bedrift!

Prinsensgate 22, 0157 Oslo