Ny nettside

Ønsker du en ny og bedre nettside for bedriften? Hva med en nettside som får flere besøkende, er mer brukervennlig, og som legger grunnlaget for flere konverteringer?

Fjellvann + Solid Media = Ny nettside + SEO-tjeneste

Vi leverer ikke nye nettsider, men det gjør vårt søsterselskap Fjellvann. Det vi har erfaring med er å skape nettsider som faktisk gjenspeiler det målgruppen er på utkikk etter av innhold. I samarbeid med Fjellvann lager vi nettsider som er bygd opp etter “SEO best practice”. Vår egen nettside er et eksempel på dette.


Uansett hva du ønsker at den nye nettsiden skal oppnå, skreddersyr Fjellvann nettsiden etter ditt behov og ønske. Kontakt Fjellvann direkte selv, eller ta en prat med oss for et samarbeid om du ønsker en ny SEO-optimert nettside.

Hva koster en ny nettside?

Det er mange faktorer som påvirker hva en nettside vil koste. Faktorer som; ønsket mål for hva nettsiden skal inneholde og oppnå, hvordan man ønsker å posisjonere seg i markedet, hvem man ønsker å nå ut til, og hvordan den skal driftes.

Ved å bruke Fjellvann sin priskalkulator vil du få et estimat på hva en ny nettside vi koste deg. Les mer om dette og test kalkulatoren ved å klikke her.

Ny nettside på en dag!

Fjellvann bygger nettsider på kun en dag med startpris på 15 000,-, om du vil ha fortgang i prosessen. Klikk her hvis du ønsker en skreddersydd nettside i løpet av en dag.

Vekket dette din interesse?

Vi har god erfaring med å skape nettsider som faktisk gjenspeiler det målgruppen er på utkikk etter av innhold! Ta kontakt i dag!

Akersgata 1, 0158 Oslo