Vi sørger for at potensielle kunder havner hos deg og ikke hos konkurrentene dine

Google ads

Ønsker du å skape mer trafikk til nettsiden din og bli mer synlig på nett kan annonsering gjennom Google Ads være løsningen. Sammen med deg utarbeider vi en strategi basert på målgruppe og ønsket resultat for prosjektet. Underveis måler vi alt av trafikk og brukerdata for å optimalisere annonseringen løpende gjennom hele samarbeidet. Solid Media er Google Premier Partner, den høyeste partnerstatusen man kan oppnå som byrå hos Google og vi er spesialister på Søk, Youtube, Display og Shopping.

Søkemotoroptimalisering

Vi i Solid Media jobber med å løfte bedrifter opp i toppen av det organiske søket. Det krever oppdatert kunnskap og kontinuerlig oppfølging. Du og din rådgiver finner ut hvem du ønsker å nå. Har du en rørleggerbedrift på Østlandet, gir det lite mening å dukke opp i søket til en nordlending med lekk vask. Driver du en nettbutikk, vil du helst dukke opp overalt hvor du er ønsket. Vi sørger for at du treffer akkurat din kunde, på akkurat det rette tidspunktet.

Rådgivning

Rådgivning er en sentral del av hva vi gjør i Solid Media og du vil alltid ha din rådgiver til disposisjon når du trenger støtte til Google Ads, søkemotoroptimalisering eller sosiale medier. Våre rådgivere hjelper deg med analyse, rapportering, budsjettfordeling og generell kunnskap slik at du som kunde til enhver tid har oversikt og kontroll, uansett hvilken tjeneste du har kjøpt av oss.

Sosiale medier

Gjennom annonsering på sosiale medier hjelper vi deg og din bedrift å bli mer synlig digitalt. Vi finner den kanalen og strategien som treffer din målgruppe best. Alt vi gjør måles, og vi bruker innsamlet data til å tilpasse og optimalisere aktivitetene løpende.

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss!

FINN OSS

Akersgata 5

RING OSS

21 42 42 80

Jeg bekrefter at jeg har lest og godtatt Solid Media sin personvererklæring
Jeg vil gjerne motta invitasjoner til arrangementer & seminarer.
Jeg vil gjerne motta nyhetsbrev