FAGBLOGG

Advania satser med Solid Media som digital hovedpartner!

Melanie B. JørgensenInnholdsspesialist | SEO

Estimert lesetid: 2 minutter

I flere år har Solid Media jobbet med digital markedsføring for Advania, gjennom betalt annonsering og søkemotoroptimalisering. Nå dobles leveransen med enda mer innholdsproduksjon.

«Samarbeidet har fungert svært godt, og det er derfor med stor glede at Advania velger Solid Media som sin hovedpartner i digital markedsføring fremover»
Maria Lund

Maria Lund

Markedsdirektør i Advania

Blitt en reell utfordrer innen IT-bransjen

Advania er et nordeuropeisk IT-selskap med avdelinger i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannia og på Island. En IT-partner som gir deg den totale leveransen innen IT, – alt fra skytjenester, IT-sikkerhet, produkter og rådgivning.

Solid Media har over flere år hjulpet Advania med å lykkes med sin digitale markedsføring. I denne perioden har Advania gått fra etablering i Norge til å bli en reell utfordrer i den norske IT-bransjen.

– Det er lett for oss å vokse med Solid Media som partner på digital synlighet, sier Lund.

Flyttet synlighet og bygget opp merkevarekjennskapen

Det første Solid Media bistod Advania med var å overføre den opparbeidede synligheten og merkevarekjennskapen fra Visolit til Advania. På under 2 år har Advania gått fra å være en mindre kjent merkevare, til å bli et velkjent navn innen IT- bransjen. 

IT-bransjen kjennetegnes ofte av vanskelige ord og uttrykk, mens målet til Advania er å gjøre IT tilgjengelig for alle. I tråd med dette har Solid Media hjulpet dem med å bygge opp IT-ordboka, der de gir en god innføring i alle begreper. Dette har både blitt en ressurs internt i selskapet, men også for de som søker etter IT-relaterte begreper på Google. Det har også vært et stort fokus å bygge opp synlighet med søkeannonser knyttet til deres tjenester, og lage brukersentrert innhold.

Innholdsproduksjon tar en større bit av kaka

Solid Media har utviklet omfanget av tjenestene sine de siste årene, og tilbyr en større leveranse av innholdsproduksjon til kundene sine. I tillegg til SEO og annonsering, tilbyr de også artikler, guider, UX-sider, nedlastbart innhold, maler, fagbegreper, SoMe-tekster og generelt innhold kunden har behov for.

– Vi ser frem til videre samarbeid og de resultatene vi skal oppnå sammen, avslutter Lund.

Melanie B. Jørgensen

Innholdsspesialist | SEO

melanie@solidmedia.no" target="_blank" rel="nofollow" title="E-mail" class="tooltip">