Google Ads

Gjennom bruk av Google Ads gjør vi deg synlig for dem som er på utkikk etter bedrifter som din. Du har kanskje lagt merke til at noen bedrifter blir trukket opp over de vanlige søkeresultatene på Google? Det er søkeannonser gjennom Google Ads – en av de letteste, mest fleksible og målrettede formene for digital annonsering som finnes.

Vær der når målgruppen søker etter dine produkter

Enten du ønsker å øke trafikken til nettstedet, få kunder inn i butikken, eller om du ønsker at kunder tar kontakt på telefon, er Google Ads et veldig effektivt markedsføringsverktøy. Vi hjelper deg med å velge ut relevante søkeord, og lager skreddersydde annonsetekster og annonsetillegg for deg, slik at din bedrift er synlig og relevant når målgruppen din søker etter dine produkter eller tjenester på Google.

Målrett annonsene dine mot ditt lokalområde eller mot hele landet

Når du annonserer på Google Ads velger du selv i hvilket geografisk område du ønsker at annonsene dine skal vises. Er du en lokal restaurant, annonserer vi kun mot kunder som søker etter restauranter i ditt lokalområde. Er du en landsomfattende nettbutikk, annonserer vi mot kunder i hele Norge som søker etter produktene dine.

Profesjonell hjelp

Som Google Premier Partner er vi nødt til å være innovative, og alltid holde høy kvalitet og optimal effekt for alle våre annonsekunder. Dette gir oss også muligheten til å være tidlig ute med nye annonseprodukter. Fordelen for deg som kunde er at du jobber med noen av landets beste på Google Ads.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial