Søkemotorannonsering

Vi jobber for at bedrifter og nettbutikker skal være det første alternativet som vises i søkeresultatet på Google og Bing. Når vi jobber med søkemotorannonsering hjelper vi deg med å nå søkere som faktisk leter etter det du tilbyr. Det gjør det mye enklere for deg å treffe potensielle kjøpere på riktig sted og til riktig tid.

Hvorfor bør din bedrift benytte seg av søkemotorannonsering?

Det å være synlig øverst i søkeresultatet har aldri vært så viktig for bedrifter og nettbutikker som nå. Søkemotorannonsering stimulerer til økt trafikk, salg og synlighet i søkemotorer som Google og Bing. Gjennom søkemotorannonsering treffer du målgruppen på alle nivåer av kjøpstrakten, enten de leter etter informasjon eller ønsker å foreta et konkret kjøp.

Søkemotorannonsering er målbart. Det betyr at du får informasjon om hvor mange som har sett annonsen, hvor mange som har klikket på den, og hvor høy konverteringsraten er. Med søkemotorannonsering kan du velge hvilken budgivningsstrategi som passer best, enten om det er for å maksimere klikk eller konverteringer til nettsiden.

Hva er søkemotorannonsering?

Søkemotorannonsering er betalt annonsering i søkemotorer som Google og Bing. Siden søkemotorannonsering er betalt annonsering, betyr det at bedriften din kan by på annonseplass til valgte søkeord i søkemotoren.
Tjenestene våre innen søkemotorannonsering

Hvordan jobber vi med søkemotorannonsering?

Vi kan hjelpe deg med planlegging, oppsett, optimering og testing av annonser og kampanjer slik at du når salgsmålene dine. Vi hjelper deg med å måle resultatene og sørger for at du får mest mulig ut av annonsebudsjettet.


Vi gjør et nøye grunnarbeid og research på søkeord for at du skal treffe riktig målgruppe. Vi har et stort fokus på kampanjestruktur og er alltid tilgjengelige for kundene våre, og har jevnlig dialog ved behov. For at du skal få mest ut av pengene dine jobber vi kontinuerlig med oppfølging og optimering av pågående annonser. Dette gjør vi blant annet ved å sjekke hvilke søkeord som konverterer og gir resultater, og hvilke som må endres på.

Kundecaser

Vi har jobbet med søkemotorannonsering for bedrifter og nettbutikker i mange ulike bransjer. Se hvordan vi har hjulpet kunder i våre kundecaser.

Vi er Google Partner

Vi er sertifisert Google Partner, som betyr at vi er spesialister på alle kategoriene innenfor Google Ads. For deg som kunde av oss betyr det at vi opprettholder et høyt nivå på annonseringen, oppfølgingen vi gir og prosessene vi bruker.

Vil du vite mer?

Ta kontakt for en uforpliktende prat og hør hvordan vi kan hjelpe deg med søkemotorannonsering!

Prinsensgate 22, 0157 Oslo