TikTok

TikTok har du nok hørt om - men hva er egentlig greia med denne appen? TikTok er en populær sosiale medier-plattform der det deles korte videosnutter om alt mulig; mat, trening, morsomme “pranks” og generelle tips og triks. La oss forklare deg!

Hva er TikTok?

I likhet med Facebook, Instagram og Snapchat, er TikTok en app som fungerer som en sosial plattform. TikTok er ment for at brukerne kan dele korte videoer de selv har laget, der det vanligvis er innslag av musikk og andre underholdende elementer i videoene.

På TikTok har det blitt vanlig å lage egne versjoner av andres videoer, for eksempel en dans, morsomme lydopptak eller “pranks”. Med andre ord er trending og kopiering en del av greia med TikTok.

Hvorfor er TikTok så populært?

Selv om det ikke er alle som har latt seg begeistre, har appen vokst enormt her i Norge de siste årene – spesielt blant unge. TikTok byr på kjapp og lett tilgjengelig underholdning, tilpasset hver enkelt konto sine interesser. Plattformen er designet for at videoer kan gå viralt og skape trender – noe som virkelig fungerer. 

Du har kanskje hørt uttrykket TikTok-dans, TikTok-sang eller TikTok-pasta? Dette er matoppskrifter, koreografier eller sanger som noen har delt på TikTok, og som har fått mye oppmerksomhet. Det skapes altså trender på TikTok – det vi ville kalt en TikTok-trend. 

Hvordan treffe på en TikTok-trend? Les mer om dette her!

TikTok for bedrifter

Flere og flere nordmenn lager seg en bruker på TikTok, noe som betyr stor rekkevidde. Derfor har det også blitt mer utbredt og vanlig at bedrifter lager sin egen TikTok-konto, og produserer innhold på kanalen. 

Lær mer om hvorfor din bedrift bør være på TikTok. 

For deg som ønsker å nå ut til et ungt publikum, er TikTok et smart sted å være. Blant annet er det populært med annonser på TikTok, der også kostnadene for annonsevisninger er lavere enn for eksempel Facebook.

Les også: Hvordan annonsere på TikTok?

La oss hjelpe deg med å komme i gang på TikTok

Solid Media har spesialister innen annonsering på sosiale medier, der vi mer enn gjerne hjelper deg med å få god verdi ut av TikTok. Det vil ikke bare gi bedriften din større rekkevidde, men også gjøre deg mer konkurransedyktig i markedet! Ta kontakt med oss for en hyggelig prat.