320% økning i antall nye kunder på 10 måneder

Med mål om å øke salget av sin HR-programvare, tok Huma kontakt med oss. Gjennom strategisk arbeid med annonsering og etter hvert SEO, har samarbeidet det siste året resultert i en økning på 320% av nye bedriftskunder!

Tjenester levert: SEO, Annonsering

Kunde: Huma AS

HVA SOM SKULLE LØSES

Ufordringen

Huma leverer et moderne og enklere HR-system for både små og store bedrifter rundt omkring i Norge, Sverige og Finland. Huma kom til oss da de ønsket å øke salget av sin HR-programvare, og dermed hjelp til å legge en grundig strategi og plan for hvordan de best kunne nå ut til sin målgruppe.

Etter å ha kjørt annonsering for Huma i 5 måneder, ønsket de utvide samarbeidet med å legge til vår SEO-leveranse. Utfordringen var at de kun hadde organisk synlighet på brand-søk og et par andre søkefraser. Innenfor HR-relaterte søk hadde de ingen organisk synlighet, og fikk derfor ikke inn nye kunder fra det organiske.

DETTE FIKK VI TIL

Oppsummering av resultat

Gjennom strategisk arbeid med SEO, søkemotorannonsering, annonsering i SoMe, bannerannonsering, samt rådgivning, har samarbeidet resultert i:

+320%

nye kunder på 10 mnd

+1300%

antall topp 3 rangeringer i organisk søk

5x

antall organisk besøkende organisk

3x

antall besøkte fra annonsering

Resultater fra annonsering

Gjennom strategisk arbeid med søkemotorannonsering, annonsering i SoMe, bannerannonsering, samt rådgivning, har samarbeidet resultert i:

+430% nye kunder sammenlignet med året før

97% økning i trafikk fra Google

55% økning i trafikk fra sosiale medier

Resultater fra organisk (SEO)

Huma valgte SEO-grunnmur, SEO-vekst og SEO-rådgivning som tjenester fra oss. Dette har resultert i:

+50% nye kunder sammenlignet med året før

Tredoblet gjennomsnittsverdi på hver kunde mot året før

500% økning i organisk trafikk på ett år

1300% økning i antall topp 3 rangeringer: Fra 3 til 42

600% økning i antall topp 10 rangeringer: Fra 22 til 128

HVA VI GJORDE

Løsningen

For å nå målet til Huma om å øke salget av deres HR-system, jobbet vi med en kombinasjon av push- og pull-markedsføring.

For å være synlig på tjenestesøk og brand-søk, samt fange opp interessen for HR-system, jobbet vi med søkeannonser. Vi startet også opp med display-annonsering for å skape enda større synlighet. I tillegg til dette jobbet vi med leadsgenerering gjennom nedlastbart innhold på SoMe.

For å få større organisk synlighet og øke andelen organisk trafikk, ønsket Huma å starte opp med SEO etter et halvt år som kunde hos oss. De første 6 månedene jobbet vi derfor strategisk med den norske nettsiden deres og optimaliserte den etter relevante søkefraser. Vi utarbeidet også 20+ nye artikler om begreper innenfor HR og andre relevante temaer.

I tett samarbeid med kunden har vi også utarbeidet en rekke nedlastbare maler, som blant annet personalhåndbok, lederhåndbok og arbeidskontrakt.

Vi opplever at selve nøkkelen for suksessen i arbeidet med denne kunden er nettopp malene vi produserte og som vi annonserte for i SoMe. Slik nådde vi ut til en veldig spisset målgruppe, daglige ledere og beslutningstagere, som tok avgjørelsen om å bytte til Huma sitt HR-system i bedriften.

Ved å annonsere i riktige kanaler, optimere nettsiden og skape mer relevant innhold, har Huma oppnådd en stor vekst i antall henvendelser! Ettersom vi opplevde så gode resultater i arbeidet med den norske siden deres, inkluderte vi også Sverige og Finland inn i vår SEO- og Ads-strategi etter 6 mnd.

KUNDECASER

Hvis du likte denne, komme du til å elske disse

AnnonseringSEO

Boligmesse

Oppnådde 500% økning i nedlastning av billetter og 18% økning i antall besøkende ved hjelp av digital markedsføring

Med mål om å tiltrekke mennesker til Boligmessene i Oslo, Bergen og Steinkjer, tok Boligmesse kontakt med oss. Gjennom en kombinasjon av Google Display annonsering og søkeannonsering gjennom Google Ads, resulterte dette i markant økning i både nedlastede billetter og antall besøkende.

AnnonseringSEO

Compass Fairs

Oppnådde 35% økning i konverteringer på nett gjennom digital markedsføring

Med mål om øke trafikken til nettstedet og få flere henvendelser i sine kanaler, bisto vi Compass Fairs med både søkemotoroptimalisering og søkeannonsering. Strategien vi satt opp fungerte svært godt, og resulterte i en 35% økning i konverteringer!

SEO

Anker Renhold

Havnet på Googles førsteside etter kun tre uker!

Anker Renhold tok kontakt med oss da de ønsket å øke kundebasen ytterligere ved å bli mer synlig digitalt. De ønsket spesielt å øke trafikken på tjenestesidene rettet mot renhold for bedrifter. Gjennom strukturering og optimering av siden, samt innholdsproduksjon, havnet Anker renhold på førstesiden av Google etter kun tre uker!