SEO Vekst

Har din bedrift klare vekstambisjoner? Ønsker du å satse på SEO? Da er SEO Vekst den beste måten å sikre at nettsiden videreutvikles etter det målgruppen din faktisk søker etter i dag, men også i fremtiden.

Hva er SEO Vekst?

Dette er en tilleggstjeneste til basispakken SEO Grunnmur. SEO Vekst er vår SEO-tjeneste for bedrifter og nettbutikker som er klare for å øke den organiske veksten ved å utvide nettsiden med nye sider. Vi leverer alt fra 1 til 10 sider per måned, basert på bedriftens målsetninger og utgangspunkt.

Vi har kunder som startet SEO-leveransen med 10 indekserte (synlige sider) i Google, som etter et år med SEO Vekst har over 100 indekserte sider. Ved å utvikle og utvide nettsiden slik at den treffer flere behov målgruppen har, skapes mer trafikk inn til siden.

Vi tar ansvaret for å utvide din nåværende nettside ved å:


  • Kartlegge søkeinteresse og potensialet på forskjellige søkefraser<
  • Identifisere det innholdet som mangler på deres nettside
  • Produserer nytt innhold
  • Publisere innholdet på nettsiden

Hvorfor skal din bedrift velge SEO Vekst?

Dersom bedriften eller nettbutikken din har lite innhold, eller ønsker å nå bredere ut til flere i målgruppen. Dette er viktig fordi Google elsker nytt og relevant innhold av høy kvalitet! Jo mer relevant innhold en nettside har, jo større potensiale har den derfor for høyere plassering i søkeresultatet.

Bedriften/nettbutikken får ved dette produktet større mulighet til å vise sin ekspertise i sitt eget fagfelt. Dette vil igjen påvirke hvor autoritær og troverdig søkemotoren vurderer at nettsiden er - som også er av betydning for organisk synlighet. Gjennom å skrive flere artikler som svarer på det målgruppen søker på, har du mulighet til å nå bredere ut og dekke flere behov.

Hvem trenger SEO Vekst?

  • Bedrifter som ønsker å dominere det organiske søket
  • Bedrifter som ønsker rask organisk vekst
  • Nettbutikker og tjenesterelaterte bedrifter innen B2B + B2C
  • Bedrifter med små nettside med lite innhold
  • Svært konkurransepreget bransje
  • Bedrifter som ønsker operativ eller strategisk støtte innen SEO

SEO Grunnmur + SEO Vekst = sant

Ofte velger kundene våre både SEO Grunnmur og SEO Vekst da disse to utfyller hverandre. SEO Grunnmur tar for seg det grunnleggende SEO arbeidet og har fokus å optimalisere deres eksisterende nettside. SEO Vekst har som hensikt å videreutvikle nettsiden med nytt innhold og nye landingssider. Les mer om SEO Grunnmur her.

Vekket SEO Vekst din nysgjerrighet?

Kontakt oss for en uforpliktende prat og hør hvordan vi kan hjelpe din bedrift!

Prinsensgate 22, 0157 Oslo